Descripció

Escriptori càlid New Book és un producte important de la firma Vive.

Aquest moble pertany a la col·lecció New Book que és bàsicament un programa modular que a partir d’una caixa-estructura podem crear infinitat de dissenys en portes, calaixos i mòduls buits. Alhora aquesta caixa-estructura pot ésser penjada a paret o bé recolzada directament al terra, amb sòcol o potes metàl·liques.

Una particularitat molt important de tot aquest programa a més és tota la possibilitat d’acabats que ofereix. Així podem escollir entre acabats de laca mate, laca brillo, xapa natural i ceràmic – porcellànic.

Us adaptem aquest Escriptori càlid New Book a les vostres mides i necessitats.

 

Vive

Son mobles de disseny de qualitat alta. Aquests son realitzats per l’empresa muebles Verge s.l. de Rossell província de Castelló. Nosaltres en som distribuïdors oficials a Girona.

Història

L’empresa MUBLES VERGE S.L. data de 1980, després de la iniciativa de 3 ebenistes d’esperit emprenedor. Inicia el seu procés d’industrialització amb la fabricació d’habitacions juvenils de xapa natural. Aquests productes son des de l’inici de molt bona qualitat. Amb el pas del temps l’empresa s’especialitza i inverteix en noves tecnologies per elavorar un excel·lent mobiliari per la llar.


Finalment, el 2005 es produeix la transició amb la marca VIVE. Alhora que s’inicia una aposta clara pel mobiliari contemporani, es manté fidel als preceptes de rigor i coherència iniciat pels seus fundadors, que es tradueix en l’alta qualitat dels seus productes.