Escriptori modern Hit

Descripció

Escriptori modern Hit és un molt bon producte de Mobenia.

Mobenia.

 

Origen artesanal

Els nostres orígens estan vinculats a l’activitat fustera i moble artesanal, amb una arrelada tradició a la zona de La Sénia, Tarragona. L’abundància de fusta dels seus boscos autòctons i el caràcter emprenedor i recaptós de les persones van cristal·litzar al llarg del segle XX en una xarxa d’empreses dedicades a la manufactura del moble. La nostra empresa, fundada el 1988, és l’evolució d’una empresa artesana familiar creada al 1967 en aquest singular entorn en el qual s’uneixen tradició, avantguarda i tanmateix un inigualable know-how sobre el sector.

Aposta pel disseny

A més, la nostra empresa aposta pel talent mediterrani i els dissenyadors emergents. Així, junts treballem i ens esforcem per conèixer i donar resposta a les necessitats de les persones. Ens agrada entendre com volen viure, com són les seves llars i els seus hàbits. És fonamental adaptar-se als canvis més enllà de l’estètica. El disseny és un gran aliat i un actiu fonamental a l’hora d’explorar les noves tendències de l’habitatge. Al nostre catàleg pots trobar petits i grans noms del disseny; Mario Ruiz, Odosdeisgn, Isaac Piñeiro, Made Studio, Josep Turell, Yonoh Studio… Amb tots hem après i hem crescut junts amb coneixement i processos creatius.

Som sostenibles

Tanmateix, ja el 1993, i avançant-nos a la normativa europea, vam instal·lar un sistema de sitges de recollida per gravetat de partícules de fusta i vernís per rebaixar les emissions al medi ambient. A més, seguint amb aquesta filosofia, no hem parat d’innovar, per aconseguir ser més respectuosos amb el medi ambient i el 2008, vam incorporar a la nostra línia de vernís el procés de l’acabat a l’aigua, que juntament amb les millores anteriors, ha fet possible disminuir en un 96% les emissions a l’atmosfera, arribant a estar molt per sota de les directives que marca la UE.