Descripció

Matalàs Alhena de latex és un matalàs amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes.

Tanmateix, el matalàs Alhema és també extraordinari i diferenciat de la resta de la col·lecció Astral nature pel seu nucli de Latex 100% natural.

Alhena compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals. El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 26cm.

Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, Seda/Cashmere, Bio Pur Cell, Terlenka eco, Viscosoja, Sojablock.

Tanmateix, Es pot complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural. Aquests, a més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS. Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977.

ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molles, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans.

FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA

ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional, sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’.

ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats, així com el rigor en el disseny i en els acabats finals, formen part d’un valuós bagatge històric que ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS ASTRAL

Ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans.