Descripció

Matalàs Creta Astral Nature amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes. Matalàs Astral Nature extraordinari i diferenciat pel seu nucli de molles double offset .

El matalàs Creta compta tmbé amb l’acabat AG Argentum Plus by DesleeCalma, experiència antibacteriana, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

Tanmateix en la seva realització compta amb processos artesanals.

Així, el nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs d’aproximadament 28cm. Els diferents materials emprats son: Teixit vicose40%, Llana/Cotó 100%, Terlenka eco, Sojablock…

També es pot complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

El més destacat, tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials. L´aïllament i la climatització son d’origen natural. A més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

 

Historia ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS. Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molls, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans.

FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA ASTRAL

Evidentment, Astral aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’.

ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT.

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats  formen part d’un valuós bagatge històric.  Així doncs, ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar aquesta historia a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset, per a la fabricació de l’armadura de les seves matalassos de molles. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals

Actualment, amb la gama Astral Nature, ASTRAL ha estat pionera en matalassos realitzats mitjançant productes naturals.

Finalment, La gran capacitat d’adaptació a les necessitats concretes dels seus clients i l’agilitat i rapidesa en el servei de lliuraments han portat a ASTRAL a experimentar un important creixement en els últims anys.