Descripció

El matalàs molles Ambar Astral Nature és un excel·lent producte Astral Nature. Així aquest és elaborat amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes.

Tanmatiex, aquest matalàs Astral Nature extraordinari és diferenciat junt amb el matalàs model Creta de la resta de la col·lecció pel seu nucli de molles double offset

El matalàs molles ensacades Ambar Astral Nature és realitzat amb l’acabat Sanitized.  Així, compta amb una experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

També en la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 28cm. Els diferents materials emprats son: Teixit de lli 52%, Llana/Cotó 100%, Terlenka eco, Viscosoja, Sojablock…

Es pot complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials.L´aïllament i la climatització son  d’origen natural i a més son molt confortables. Conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

Historia ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS. Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molls, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans. FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’. ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT. La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats  formen part d’un valuós bagatge històric.  ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar apuesta historia a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset, per a la fabricació de l’armadura de les seves matalassos de molles. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals. LA XARXA ASTRAL En l’actualitat ASTRAL compta amb una àmplia xarxa de distribuïdors a tot Espanya. La gran capacitat d’adaptació a les necessitats concretes dels seus clients i l’agilitat i rapidesa en el servei de lliuraments han portat a ASTRAL a experimentar un important creixement en els últims anys. Distribuïm a tot Espanya, Europa i alguns punts d’Àsia.