Descripció

El topper Nerva d’Astral Nature és una estudiada combinació interior de materials naturals selectes.

Tanmateix, es considera un topper extraordinari diferenciat a causa del seu nucli elaborat amb materials tant nobles com la Seda, el Lli i el Cashmere.

A més, el topper compta amb l’acabat Saniticed, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli amb les seves diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada totall d’aproximadament 8cm.

Finalment, destacar que tots els productes ASTRAL NATURE estan elaborats a partir d’una acurada selecció de materials.L´aïllament i climatització son d’origen natura. A més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

Historia ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS. Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molls, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans. FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’. ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT. La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats  formen part d’un valuós bagatge històric.  ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar apuesta historia a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset, per a la fabricació de l’armadura de les seves matalassos de molles. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals. LA XARXA ASTRAL En l’actualitat ASTRAL compta amb una àmplia xarxa de distribuïdors a tot Espanya. La gran capacitat d’adaptació a les necessitats concretes dels seus clients i l’agilitat i rapidesa en el servei de lliuraments han portat a ASTRAL a experimentar un important creixement en els últims anys. Distribuïm a tot Espanya, Europa i alguns punts d’Àsia.