Mirall decoratiu Reflect

Descripció

MIRROR engloba dues col·leccions de miralls, REFLEC i VISTA. La primera, de gran neciesa visual, perfila perimetralment. Tanmateix, en el mateix pla al mirall gràcies al seu gruix d’un centímetre i el seu costat de quatre centímetres. Sempre es presenta de forma circular, quadrada o rectangular amb els cants arrodonits.
La segona, elegant i sòbria, inscriu el mirall en la part interior d’un marc de cants vius i profunditat molt destacada.
MIRROR amb les seves dues col·leccions dona molt joc per fer diferents composicions en qualsevol ubicació en què un mirall és requerit.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.