Descripció

Aparadors Mitra: Exterior mòduls acabats en Roure Natural. Fronts i estructura potes: Mòdul esquerre, lacatges en color Fang. Mòdul dret, lacatges en color Cru. Conjunt prestatgeries Art acabat Fang lacat porus obert.

 

Moble bufet alt acabat en roure és una col·lecció modular que es desenvolupa en dues adreces. La primera, com a peces independents amb funció pròpia. La segona, com a programa componible, el qual, amb la suma de diversos mòduls.  Així, oferint la possibilitat de configurar-lo amb una gran quantitat d’opcions diferents.

Estructuralment es construeix amb caixes a biaix de gran puresa visual.

Tanmateix, el moble bufet alt acabat en roure permet amb simplicitat estètica i flexibilitat compositiva, oferir la millor solució per a cada necessitat de la zona dia.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.