Moble bufet On book

Programa modular ON BOOK.

Possibilitat diferents mides i excel·lents acabats. Laca, vidre, xapa natural i porcellànic.

Infinitat de possibilitats

Us adaptem aquest moble a les vostres mides i acabats.

info@moblesgifreu.com

Descripció

Moble bufet On book

Moble bufet On book xapa roure fumé i porcellànic ceniza

Com vols el teu moble?

 

On Book

On Book és en primer lloc un programa modular de mobles de qualitat alta realitzats per la firma Vive.

El sistema de construcció i disseny del programa és mitjançat una caixa gran  a omplir per diferents mòduls.  L’omplim amb portes, calaixos,  i forats… segons les nostres necessitats d’ús. Per tant, aquest programa és molt personalitzable.

Elegant, versàtil, suggerent, personalitzable i sòlida la col·lecció On Book també permet per forma i acabats participar en multitud d’espais i estis.

 

Vive

Vive, el més destacat: mobles de disseny realitzats amb qualitat alta per l’empresa muebles Verge s.l. de Rossell província de Castelló. D’aquesta firma nosaltres en som distribuïdors oficials.

història

L’empresa MUBLES VERGE S.L. data de 1980, després de la iniciativa de 3 ebenistes d’esperit emprenedor. Inicia el seu procés d’industrialització amb la fabricació de juvenils de xapa natural d’alta qualitat, convertint-se en una empresa de producció en sèrie que inverteix en tecnologia, posteriorment s’especialitza en mobiliari de llar.


El 2005 es produeix la transició amb la marca VIVE, alhora que s’inicia una aposta clara pel mobiliari contemporani, es manté fidel als preceptes de rigor i coherència iniciat pels seus fundadors, que es tradueix en l’alta qualitat dels seus productes i l’atenció als seus clients.