Descripció

Moble llibreria blanc.

Moble llibreria blanc és una proposta exclusiva en acabats com la laca mate i el porcellànic.

Òbviament aquesta llibreria és un l’excel·lent producte del programa de llibreries Line de Vive.

Si t’interessa et podem personalitzar aquesta composició.

No és un producte tancat en quant a mides i acabats. Tu esculls com ho vols.

Fes de la teva casa el  millor espai per tu i els teus.

Line.

Line és un disseny clàssic amb una llarga vida més enllà de les tendències i el temps.

El principi modular bàsic ha estat molt important a l’hora de dissenyar un programa adaptable a les diferents necessitats contemporànies.

Llibreries amb funcionalitat, estètica i puresa que defineix perfectament el nostre ADN de disseny.

El resultat es presenta com una col·lecció àmplia i versàtil. A més d’un disseny amb caràcter, propi de les col·leccions VIVE.

La Col·lecció LINE, amb múltiples combinacions de mesures, acabats i textures, ens ofereix propostes amb elegància i imaginació, combinant qualitat i funcionalitat.

 

Vive

Vive, mobles de disseny realitzats amb qualitat alta per l’empresa muebles Verge s.l. de Rossell provincia de Castelló. Nosaltres en som distribuïdors oficials a Girona.

història

L’empresa MUBLES VERGE S.L. data de 1980, després de la iniciativa de 3 ebenistes d’esperit emprenedor. Inicia el seu procés d’industrialització amb la fabricació de juvenils de xapa natural d’alta qualitat, convertint-se en una empresa de producció en sèrie que inverteix en tecnologia, posteriorment s’especialitza en mobiliari de llar.


El 2005 es produeix la transició amb la marca VIVE, alhora que s’inicia una aposta clara pel mobiliari contemporani, es manté fidel als preceptes de rigor i coherència iniciat pels seus fundadors, que es tradueix en l’alta qualitat dels seus productes i l’atenció als seus clients.