Descripció

Moble Tv Atelier AT6 és un producte molt exclusiu tant pel disseny com per la realització. Aquest producte pertany  a la col·lecció Atelier del fabricant italià Extendo.

 

Atelier

Atelier es pot configurar mitjançant mòduls d’acer amb una secció mínima de 10x10mm i contenidors de fusta amb diferents tipus d’obertures.
Els marcs i els contenidors es poden apilar i col·locar un al costat de l’altre a voluntat, col·locats sobre bases o suspesos de la paret.
Hi ha accessoris disponibles per inserir-los dins dels marcs i tapes en HPL o marbre.

 

Extendo.

Extendo és una empresa italiana especialitzada en el disseny i la producció d’articles d’interiorisme.

Disseny ecològic
i 100% Made in Italy

Les matèries primeres que conformen els nostres productes es deriven d’un procés de reutilització i, al seu torn, són reciclables. Tant si es tracta de fusta, vidre, acer o un altre, l’elecció de la matèria primera forma part de cada projecte des del seu origen. L’atenció ecològica és un aspecte clau del disseny d’Extendo i condiciona completament el procés creatiu. La importància d’intervenir en la producció i la selecció de materials per garantir la màxima qualitat es considera vital i s’encarrega d’experts artesans. La companyia selecciona, per tant, empreses i proveïdors associats també en aquesta perspectiva, per garantir aquesta atenció no només en els seus propis processos sinó en tota la cadena de producció.