Descripció

Moble Tv extensible Velasca és un excel·lent producte de Punt amb disseny de Ludovica i Roberto Palomba.

Aquest és un projecte arquitectònic, lineal i minimalista, no exempt d’elements de calidesa.
La fusta és protagonista en la seva essència i en el detall de les portes caracteritzades per un patró vertical que denota tridimensionalitat un objecte essencial.

Una vegada més Ludovica+Roberto Palomba dissenya una obra mestra minimalista que no renuncia a emocionar per a Punt Mobles, una empresa espanyola que sempre s’ha caracteritzat per la cura i el refinament dels detalls dels seus projectes.

Així, aquest és un projecte guanyador, versàtil, que decora i resol la funcionalitat als espais urbans, però que, gràcies a la fusta i la seva declinació, aporta calidesa i textura a l’espai.

Un contenidor lineal geomètric i rigorós, on les portes, inesperadament gravades amb un patró vertical.
Destacant la veta de l’essència, relacionada amb l’element arquitectònic de la prestatgeria, molt lleument en una mena de delicat equilibri que sembla gairebé crear una escultura suspesa en el temps.

És important destacar les juntes que creen les tangents entre els elements, un nivell d’artesania elevat que fa que el resultat sigui sorprenent.

 

Punt

Un punt és el principi d’una línia. Una línia és una sèrie de punts disposats d’una manera contínua en una direcció determinada. Bé, doncs això és Punt.


Els punts de Punt que han conformat la línia de treball són molts. Molts punts són troballes o trobades, altres recerques i altres casualitats.


Uns punts són de dues dimensions (com la gràfica i les comunicacions), altres són de tres (com els mobles) i altres formen part de la quarta dimensió: són les persones, els dissenyadors, els clients, els proveïdors, els amics i la gent que treballant fa possible aquesta història.

Punt cerca per sobre de tot mobles excel·lents en qualitat, singulars i d’autor.

És obvi que tota peça de Punt és una petita joia a gaudir. Qui no en vol tenir una aprop seu per viure-la dia a dia?

Finalment comentar que entre les seves col·leccions compta amb històriques com La Literatura ampliada actualment amb La Literatura light i La Literatura Open.

També és important conèixer altres col·leccions més actuals però no menys punyents com la Stockholm, Malmö…