Descripció

Moduls Plinto son productes exclusius de la firma Emede.

Així aquest moduls Plinto son dissenyats coma a tauleta, calaixera, xinfonier… i s’inclouen a la nova col·lecció Bedrooms.

Els podem adaptar a les teves necessitats i espai.

 

Emede.

Emede és un fabricant de moble bàsicament per a la llar.

HIstòria.

1980-1990: ORÍGENS

Emede neix l’any 1980. Gràcies a la iniciativa empresarial i visió de tres experimentats professionals de la indústria del moble: els germans Jordi i Alberto Marcoval Domenech i Juan Sabater Salom.

Des dels seus inicis l’empresa neix amb la clara vocació de fabricar mobiliari de dormitori d’alta gamma i aconseguir la seva distribució en tot el territori espanyol. El lloc triat per al seu emplaçament industrial és la Sénia (Tarragona). Localitat amb una important tradició en la fabricació de mobiliari. Actualment un dels pols més rellevants del sector del moble a nivell espanyol.

En els seus primers anys l’empresa alterna processos artesanals juntament amb producció de tipus industrial. L’any 1987 llança el programa KATIA, que es converteix en la icona de Emede. I és una referència indiscutible en el sector de mobiliari de la llar.

1990-2000: INDUSTRIALITZACIÓ

Emede creix i s’industrialitza. Posa la base sobre la qual pivotarà el desenvolupament del catàleg de producte en endavant: La personalització.

A 1993 neix el programa METRO. L’inici del nou concepte de producte de dormitori totalment personalitzable i modular que perdura fins als nostres dies. Un any després, el 1994, es llança l’innovador sistema d’armaris SINFIN. Es tracta del primer programa d’armaris modular en el mercat espanyol. Permet generar innombrables combinacions en solucions d’emmagatzematge.

Tanmateix l’empresa madura la seva participació en el mercat nacional i es planteja el creixement cap a mercats nous fora d’Espanya. A aquest efecte es generen noves col·laboracions a nivell internacional com a part d’una aposta clara pel disseny i una alta qualitat necessàries per a una internacionalització exitosa.

2000 – actualitat: MODERNITZACIÓ

S’inicia el procés de recanvi generacional a l’empresa, incorporant paulatinament a la segona generació en càrrecs de direcció.

Així, seguint l’esperit d’innovació i millora contínua que caracteritzen Emede, s’encaren importants canvis en els processos productius i de comercialització per afegir encara més valor a l’oferta de productes de mobiliari. La internacionalització de l’empresa es consolida amb exportacions cap a països com França, Bèlgica, Alemanya i els Estats Units.

Finalment l’any 2015 es fa un pas més en l’ampliació de l’oferta del catàleg de producte de Emede, llançant l’innovador programa de dia CONNECTOR, que uneix els atributs principals de l’empresa: componibilidad, personalització i disseny depurat.