Descripció

Puf CH446
El puf CH446 va ser dissenyat originalment per Hans J. Wegner el 1958 per a la cadira CH401. Té una aparença lleugera, inspita del seu marc interior de fusta sòlida, amb potes d’acer inoxidable tubular que duraran generacions. El tamboret de peu és un partit ideal per a la cadira de saló CH401 de Wegner i les seves dues cadires de saló icòniques, la cadira d’ala i la cadira d’Oculus.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.