Descripció

Puf Egyptian OW2000
El tamboret egipci OW2000 va ser dissenyat per Ole Wanscher el 1957. La influència del seu viatge fora de Dinamarca és evident en aquest intrigant disseny. Mentre era a Egipte, Wanscher es va fascinar amb antics seients de poder, el que va portar al disseny de l’elegant i lleuger tamboret egipci amb mobles del Temple de Tebes en ment.
El disseny del tamboret assenteix amb gràcia a la seva font d’inspiració, però és clarament modern en la seva expressió i construcció. El seient, elaborat amb cuir de sella, cau fàcilment a la cadira quan es plega.
Molts dels dissenys de Wanscher s’han convertit en peces de col·leccionistes a causa de la seva senzillesa eterna i el seu bonic acabat. El tamboret egipci OW2000 no és una excepció.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.