Puf Fatboy Original Outdoor Mist

Descripció

Puf Fatboy Original Outdoor Mist és un puf elegant i modern pensat per a ús en exteriors. El teixit d’aquest puf d’exterior està protegit contra el vent, la humitat i el sol, i també ofereix un fàcil manteniment. L’Original Outdoor està elaborat amb teixit Sunbrella d’alta qualitat, per la qual cosa pot estar segur que res no podrà destruir aquest puf per a exteriors que repel·leix l’aigua i la brutícia.

A més, el puf per a exteriors Fatboy està disponible en una gran varietat de colors, de manera que sempre combinarà bé amb els mobles del jardí. Sens dubte, el seu color preferit mai no perdrà el seu atractiu, ja que el teixit Sunbrella ofereix una excel·lent resistència i la coberta d’aquest puf d’exterior es pot rentar a la rentadora.

 

Fatboy

Fatboy fa més de vint anys que demostra al món que les coses es poden fer d’una altra manera. Les nostres vides ja estan prou plenes de coses a fer, o que se suposa que hem de fer. Oblida’t de les regles! Tan aviat com deixes de preocupar-te per com van les coses, descobreixes tot un món de possibilitats. El món és als teus peus! Un món on tots són benvinguts. On tries el teu propi camí i regna la imaginació.