Descripció

Puf Sideways RF1903F
Tot s’uneix quan un moble és tan còmode com bonic. Aquest és segurament el cas de l’eina de peu lateral de Rikke Frost. La dissenyadora Rikke Frost és coneguda per portar alguna cosa rodona i suau als seus dissenys, que s’aplica en particular a l’eina lateral de peus. Amb formes orgàniques i una expressió suau, envia referències clares a la seva germana gran, la Sofa de costat. El footstool és una addició perfecta a la sèrie Sideways, que amplia les funcions del sofà i us convida a prendre un descans. El llenguatge de disseny és lleuger i la barreja de material és elegant. El roure es troba amb tèxtils tous en una bella unió amb un sentit de la funció i el detall. La passió de Rikke Frost per l’artesania tradicional s’exemplifica en l’eina de peu lateral, on les característiques de disseny clàssic es combinen amb una expressió moderna. Amb el seu exterior rodó i suau, el tamboret dels peus és un objecte estètic.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.