Descripció

Sofà Coupé FH436

 

El governador danès Frits Henningsen va dissenyar el Coupé Sofa el 1936. Rebutjat per la seva personalitat exuberant. Així com pel seu excepcional sentit de l’artesania i atenció al detall, Henningsen va crear una obra original que va ser reintroduïda per Carl Hansen . S.n el 2019.

 

Presentat per primera vegada a l’Exposició Guild Furniture de Copenhaguen, el Coupé Sofa expressa l’únic sentit de la proporció i el disseny de Henningsen: El perfil de l’alçada de l’espatlla, les espatlles posteriors i elegants armadures internes es combinen per a un disseny que mostra una comprensió profunda dels materials i l’habilitat.

 

El Coupé Sofa es recrea d’acord a mesuraments acurats de la peça original i es fabrica amb la mateixa artesania precisa. Sota el refinat exterior es troba un sòlid marc de fusta de faig amb farciment d’escuma i molls de butxaca per a la comoditat òptima asseguda.

 

Es va elaborar en nou sòlida o roure i amb tèxtils exquisits o cuir utilitzant una exigent tècnica de tapisseria, el sofà és subestimat i notable al mateix temps.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.