Descripció

Sofà Angelo raconer amb chaiselongue doble és un excel·lent producte i composició de la firma catalana CasaDesús Barcelona.

 

La col·lecció Angelo està dissenyada sota els paràmetres més estrictes del disseny clàssic, però no sense una referència al disseny actual. La seva resolució estètica i tècnica li atorga la seva característica identitat de llarga durada, i sempre conservant la seva forma. Les opcions de coixins, amb serrell o sense, permeten adaptar-se als ambients actuals i més diversificats. Així el Sofà Angelo raconer amb chaiselongue doble permet nombroses combinacions per poder col·locar-se en múltiples espais, d’aquesta manera és possible obtenir diversos sofàs, sofàs amb chaiselounge o sofàs cantoners.

 

CasaDesús

 

CasaDesús va ser fundada el 1973 per Jaime Casadesús. Avui és una empresa purament familiar guiada per un esperit de disseny avantguardista que aposta per la qualitat, la innovació, la funcionalitat i el confort de tots els seus productes.

Enfocats en la realització d’un producte de disseny actual, no oblidem el saber tradicional gràcies a la nostra dilatada experiència. A CasaDesús es realitza tot el procés productiu internament, fet que suposa un control exhaustiu de la qualitat així com la possible personalització d’aquest.

Obsessionats en la perfecció d’un cúmul de detalls mínims, trobem un camí a l’estil de vida destinat a omplir les llars més acollidores d’avui. Un lifestyle CasaDesús marcadament recognoscible.

CasaDesús col·labora estretament amb reconeguts dissenyadors com Giancarlo Vegni, Gianfranco Gualtierotti, Ximo Roca, Marcus Ferreira i Carles Ferruz. D’aquestes relacions neixen idees, conceptes, productes, col·leccions, acabats…, que ens projecten en l’àmbit internacional posicionant i fent la marca reconeixible mundialment.