Sofà confortable Menfis Morat

Descripció

Sofà confortable Menfis Morat és un excel·lent producte i composició de la firma catalana CasaDesús Barcelona.

 

La col·lecció Memphis es presenta com un producte atemporal però alhora lligat a les més actuals tendències del disseny. La seva força principal es rau en el confort, per això el gran nombre de coixins que aporta, els quals, permeten jugar amb la profunditat d’asseguda del mateix. El programa permet nombroses combinacions per tal de poder ser adaptat a múltiples espais. Partint de quatre mesures bàsiques es poden aconseguir magnífiques composicions de sofàs o raconers.

 

CasaDesús

 

CasaDesús va ser fundada el 1973 per Jaime Casadesús. Avui és una empresa purament familiar guiada per un esperit de disseny avantguardista que aposta per la qualitat, la innovació, la funcionalitat i el confort de tots els seus productes.

Enfocats en la realització d’un producte de disseny actual, no oblidem el saber tradicional gràcies a la nostra dilatada experiència. A CasaDesús es realitza tot el procés productiu internament, fet que suposa un control exhaustiu de la qualitat així com la possible personalització d’aquest.

Obsessionats en la perfecció d’un cúmul de detalls mínims, trobem un camí a l’estil de vida destinat a omplir les llars més acollidores d’avui. Un lifestyle CasaDesús marcadament recognoscible.

CasaDesús col·labora estretament amb reconeguts dissenyadors com Giancarlo Vegni, Gianfranco Gualtierotti, Ximo Roca, Marcus Ferreira i Carles Ferruz. D’aquestes relacions neixen idees, conceptes, productes, col·leccions, acabats…, que ens projecten en l’àmbit internacional posicionant i fent la marca reconeixible mundialment.