Descripció

Sofà Foyer VLA77

 

El Foyer Sofa, dissenyat el 1945 per Vilhelm Lauritzen, és el resultat d’un disseny danès senzill i d’una artesania meticulosa. Reelaborat per satisfer les necessitats modernes de la funció i la comoditat, el disseny atemporal presenta un marc suaument cònic i tapisseria dissenyada de manera experta en cuir amb botons fets a mà. La peça única està ara disponible per a un públic més ampli per primera vegada.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.