Descripció

Sofà OW602

 

El sofà OW602 va ser dissenyat per Ole Wanscher el 1960 com a part d’un conjunt complet de sales d’estar. Com moltes de les seves altres obres, Wanscher va trobar la inspiració per a aquesta sèrie més enllà de les fronteres de la seva Dinamarca natal, fusionant elements de mobles clàssics anglesos i orientals per crear una nova expressió.

 

Comfortable i elegant, amb un disseny net i dinàmic, el sofà OW602 combina formes lineals i orgàniques amb un gran efecte modern. El sofà encara s’elabora a mà sobre marcs de fusta sòlids, portant el llegat de Wanscher d’artesania extremadament precisa.

 

El sofà OW602 de dos seients també està disponible en una versió de tres seients, el sofà OW603. Des de la seva introducció el 1960, ambdues peces de mobiliari s’han convertit en clàssics atresorats.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.