Descripció

Aquest Sofà Linus Blanc forma part de la col·lecció Linen de Atemporal. Sofàs amb tradició i filosofia.

Linen.

No és només un estil. És un corrent filosòfic atemporal que ressalta el valor de l’humil, del que anònim, destacant l’harmonia i la connexió amb la natura.

És una col·lecció que supera el temps i les modes.  Un concepte que deriva de la simplicitat i l’autenticitat. És on es valora la bellesa en la imperfecció, l’elegància dels materials naturals, la noblesa sense sofisticació i l’atemporalitat amb la tradició. En definitiva aquesta és una col·lecció que supera el temps i les modes.

A més aquesta col·lecció ve amb el certificat VEF:  Vegan & Ecologic Furniture.

 

 

VEF

· BECAUSE THERE IS NO PLANET B

“Molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”

ECOLOGIC: A Atemporal dediquem els nostres esforços per incorporar l’ecologia en la nostra empresa i exercir un menor impacte en el planeta. Abans de realitzar qualsevol acció, estudiem i preveiem els danys que cada acció implicarà a l’entorn i planejem com reduir-los al màxim.

VEGAN: A Atemporal ens neguem a utilitzar matèries primeres d’origen animal a les nostres col·leccions, vam decidir deixar-ho de fer. El motiu principal va ser no poder garantir l’ús de crom en els adobs, ni la traçabilitat pel que fa a l’origen dels animals i el no maltractament dels mateixos. Per aquest motiu els nostres dissenys NO estan disponibles en pell, cuir, amb coixins farcits de llana, ploma o plumón.

Ser capaços de canviar el món i ser molt més respectuosos amb el planeta en el qual vivim és una cosa que només podrem fer si cadascun posem el nostre granet de sorra .El nostre planeta, el benestar animal i la salut del consumidor … aquest és el nostre compromís de present i futur.

A Atemporal no ens hem quedat de braços creuats … i tu?

 

Sofà Linus Blanc és un excel·lent producte Atemporal.

 

Atemporal – Ethical home interiors –

Volem ésser una referència imprescindible en el mercat de l’alta decoració.

Així el nostre model d’innovació i la nostra forma d’unir disseny, qualitat i creativitat han fet que, en l’actualitat, els decoradors i interioristes més reconeguts apostin per les nostres col·leccions per donar vida als seus projectes.

Tanmateix, els nostres valors son:

Passió · Per la feina ben feta.

Color · Obsessió per seduir a través de la varietat de colors i textures.

Estil de vida · Oferint a cada client el que necessita, responent dia a dia als seus desitjos.

Artesania · Com a única resposta a l’única i com a excel·lent solució a la diferenciació.

 

Finalment, Atemporal és també una important firma ubicada a Catalunya.