Descripció

Sofà Colonial OW149-2

 

El sofà colonial OW149-2 dissenyat per Ole Wanscher és una interpretació de marca registrada de formes clàssiques segons les necessitats modernes de funcionalitat. El nom i estil del sofà reflecteixen la fascinació de Wanscher pel disseny de mobles anglesos del segle XVIII, que sovint s’inspirava en els estils i materials utilitzats a les colònies.

 

El disseny comunica l’afecte de Wanscher per la refinació dels detalls. El sofà colonial OW149-2 presenta una construcció de reticles relativament senzilla, els seus elements es recolzen entre si. Les dimensions primes són mínimes, la força del disseny s’aconsegueix a través d’una estructura ben concebuda que inclou doble potes centrals per a la força.

 

El sofà és com a reimaginació de la seva popular OW149 Colonial Chair des de 1949 i és part de la Sèrie Colonial, que també compta amb la Taula de Cafè Colonial OW449 i l’eina Colonial Footstool.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.