Descripció

Taula Asserbo BM0698

 

Formada per l’eucaliptus certificat FSCTM, sòlid i de color fosc, la Taula Asserbo elimina una cadena simple que al·ludeix a l’estil Shaker. Dissenyat el 1961 per B.rge Mogensen per satisfer les seves pròpies necessitats de mobles, la seva forma arrodonida suaument és puntuada amb cargols de llautó raspats. La taula és ideal per a residències privades i de vacances, però també per a restaurants i espais públics com a punt de trobada per a reunions, àpats i converses.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.