Descripció

La taula Brooklyn- taula de roure massís és una taula massisa de fusta de gran o molt gran dimenció.

Tanmateix, presenta les potes robustes, gruixos fora del normal, característiques de la nova taula Brooklyn que la diferencien d’altres.

Realitzada completament en Roure massís.

A més, recalcar que la elegància ve donada per la mida de la tapa i de les potes.

La taula Brooklyn- taula de roure massís pot ser un model fixa a mida pel client o en versió extensible on compta en varies mides.

S’ha incorporat a la família la Mini Brooklyn per espais reduïts, les potes perden mida per adaptar-se al sobre de la taula més petit.

La opció extensible de la taula és perfecte. Dues potes es desplacen al llarg i donen pas als extensibles. Una vegada estirada les potes continuen als extrems de la taula, així ningú pateix els inconvenients de tenir les potes de la taula entre cames. El mecanisme és correcte i la fortalesa de la taula excel·lent.

En la versió amb acabat Cenere, Brooklyn adquireix un caràcter cosmopolita i sofisticat. Perfecte per a aquells que prefereixen els continguts, però no cal oblidar la forma.

És cert que es convertirà en el punt focal del vostra espai.

M15 és una col·lecció de taules que conté en el seu interior diferents històries:

Free Tables, la forma nova i innovadora per crear la teva pròpia taula gran o de centre. Escollint el tipus de tapa, mida, color, tipus de potes, podrem crear el teu taula sabent que vas a tenir una peça única.

Finalment Tables, conté una sèrie de noves taules i una reinterpretació històrica dels productes de Devina Nais.

Devina Nais

La casa és un lloc de vida i un refugi emocional.

La casa i el seu estil a través de la recerca dels objectes i mobles.

Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten les vostres cases.

Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

Els nostres mobles, a través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern sempre porta la nostra empremta.

Sigui quin sigui el seu estil, no serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell, un cop descobert l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals .

Seguim cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera. Volem garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.

Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.

El treball recorda a les tècniques i a la minuciositat dels fusters del passat. Capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

Estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles. Per això, estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.