Descripció

Taula Clay d’exterior és més que una taula, una escultura, una unió perfecta de bellesa i proporcions harmonioses. Presentat a la Fira de Moble de Milà 2015 i guanyador de diferents premis: Premi Iconic Design 2015, Premi Good Design 2016, Premi Red Dot a la categoria de Disseny de Producte 2016.
La trobada de dos volums aconsegueix un equilibri perfecte d’un sobre l’altre.
Models disponibles

Taula amb base en poliuretà rígid disponible en acabats lacats o recoberts amb acabats matèrics dispersos a mà. Bases i tops rodons o el·líptics. Sobre de vidre o coberts.

“Lazy Susan” peça central giratòria de la safata, prèvia sol·licitud o buidat integrat amb la part superior.

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

De la mateixa manera, és un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Tanmateix, diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.