Descripció

Taula Extend SH900 | 300×100

 

B.rge Mogensen va dissenyar la Taula de Caça BM1160 per a l’Exposició de Mobles del Gremi de Gabinets de Copenhaguen el 1950. La taula combina excel·lents treballs de fusta amb elegants barres de metall, creant un conjunt audaç i orgànic.

 

La Taula de Caça BM1160 va ser feta per B.rge Mogensen. El nom fa referència al tema “Cabina de caçadors” de l’exposició del Gremi, un detall que també es reflecteix en la robustesa de la taula i el disseny centrat en la fusta.

 

La Taula de Caça de Mogensen és lleugerament estreta a través de la part superior, cosa que la fa adequada per a espais més petits, alhora que permet reunions socials més íntimes. A més, la taula es construeix per a ús freqüent amb cantonades arrodonides i vores en fusta sòlida, el que revela la passió de Mogensen pel disseny democràtic i accessible. L’estabilitat s’assegura mitjançant l’ús de dues barres de metall de pols diagonals que connecten la taula i el marc amb un efecte estèticament agradable. Més detalls, com ara les juntes de morter i tenó sobre les potes fabricades en contrast amb la fusta, accentuen l’expressió artesanal de la taula.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.