Descripció

La col·lecció de taules d’Hèlsinki ofereix una àmplia gamma de materials i mides per a un estil pràctic i elegant de vida moderna. Perfecte per a qualsevol tipus d’entorn, al qual afegeixen gràcia i simplicitat.

 

Models disponibles

Gamma de taules amb marc d’acer desmuntable, secció mm 30×30, i juntes d’alumini fos. Marc en l’acabat lacat mat o en els acabats exclusius de Desalto. Sobres de vidre, laminat Fenix., laminat en capes o ceràmica.

 

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

De la mateixa manera, és un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Tanmateix, diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.