Descripció

La Taula Hotline és una taula amb estructura de metall i pla de cristall. L’estructura està disponible en color negre o bronze patinat; el pla està disponible en vidre transparent, o vidre negre transparent, o en vidre de bronze transparent.

 

És una taula amb marcs de metal i vidre superior. L’estructura és disponible en bronze; el més alt és disponible en vidre transparent, o vidre transparent negre, o en vidre de bronze transparent.

Taula minimalista amb un disseny netejable ideal pel menjador o la cuina.

 

 

Mogg.

MOGG és una marca, fundada per l’arquitecte Nicola Galbiati. Creada l’any 2012, l’empresa de mobles italiana és coneguda pels seus dissenys dinàmics i versàtils que equilibren talls gràfics amb línies corbes i materials càlids amb fred.

Amb una presència global a través de 25 agents, el lema de MOGG, “UNLIMITED DESIGN”, encapsula el seu compromís amb l’art i el disseny. Rebutjant el quotidià, la marca busca una mescla harmoniosa de productes artesanals i industrials, de tradició i de recerca en curs.

El compromís de MOGG amb l’originalitat, el coneixement profund del material i un enfocament de disseny minimalista però detallat el van diferenciar en la indústria del mobiliari.