Descripció

Taula massissa de roure Minibrooklyn és petita i pot ésser molt gran. Realitzada completament en Roure massís. La mida de la tapa i de les potes creen en tot cas elegància.

La Taula Minibrooklyin en fixa és fa a mida client i en versió extensible compta en varies mides. És molt interessant per espais grans la Taula Brooklyn
La opció extensible de la taula és perfecte. Dues potes es desplacen al llarg i donen pas als extensibles. Una vegada estirada les potes continuen als extrems de la taula, així ningú pateix els inconvenients de tenir les potes de la taula entre cames. El mecanisme és correcte i la fortalesa de la taula excel·lent.

En la versió amb acabat Cenere, Brooklyn adquireix un caràcter cosmopolita i sofisticat. Perfecte per a aquells que prefereixen els continguts, però no cal oblidar la forma.

És cert que es convertirà en el punt focal del vostra espai.
M15 és una col·lecció de taules que conté en el seu interior diferents històries:

Free Tables, la forma nova i innovadora per crear la teva pròpia taula gran o de centre. Escollint el tipus de tapa, mida, color, tipus de potes, podrem crear el teu taula sabent que vas a tenir una peça única.

Finalment Tables, conté una sèrie de noves taules i una reinterpretació històrica dels productes de Devina Nais.

Devina Nais

Devina Nais és una firma italiana de mobiliari de qualitat alta.

VALORS

La casa, un lloc de vida, refugi emocional.

La casa i el seu estil a través de la recerca dels objectes i mobles.

Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten les vostres cases.

Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

Els nostres mobles, a través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern sempre porta la nostra emprenta.

Sigui quin sigui el seu estil, no serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell, un cop descobert l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals .

Seguim cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera. Volem garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.

Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.

Tanmateix el treball recorda a les tècniques i a la minuciositat dels fusters del passat. Capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

També estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles. Per això, estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.