Descripció

Taula Oru rodona

Taula Oru rodona. És una taula de gran bellesa formal i en la qual s’expressa la tradició artesanal i la delicadesa dels detalls amb geometries suaus, arrodonides i exquisidament treballades És una col·lecció *ecodiseñada i pensada per a l’economia circular, amb una mínima petjada de carboni i dissenyada perquè tots els components siguin fàcilment separables i reciclables al final de la seva vida útil. La versió de menjador i reunió està disponible amb sobre rodó en tres mesures i sobre rectangular en tres amplàries.

 

 

 

Andreu World

Andreu world ha crescut i evolucionat convençuts que la nostra filosofia és una guia fonamental. Aquesta guia serveix per continuar sent el que som ara i en el futur.

 

Qualitat atemporal
Un disseny pel qual no passa el temps és sinònim de qualitat. La capacitat de perdurar amb caràcter i amb identitat pròpia al llarg dels anys és un valor imprescindible dels nostres productes. Tanmateix, també estem en l’altre extrem de la moda perquè prioritzem la longevitat en els dissenys que fabriquem. Perquè aixi es converteixin en clàssics contemporanis.

 

Els seus inicis es remunten a 1955 quan gràcies a la visió empresarial de Francisco Andreu Martí, que amb 17 anys, decideix recollir el testimoni i experiència de la seva família en el treball de la fusta per a convertir un petit taller d’ebenisteria en una empresa dedicada a la fabricació de peces de fusta, corbats, muntatge i vernissat de cadires.

 

La nostra filosofia: Una suma d’amor al detall, excel·lència i bon disseny.