Descripció

Taula Thin massissa roure sobre porcel·lànic

Taula Thin massissa roure sobre porcel·lànic és primer de tot un excel·lent producte d’Oliver B.

Oliver B és un important fabricant italià de moble massís, modern i actual.

 

Oliver B.

Oliver B. Group és una empresa italiana creada el 1999 com una associació entre la família Segala i Oliver Bucher.

Tanmateix situat a la bonica ciutat de Verona on hi ha la casa de Romeo i Julieta. També, coneguda per la seva arquitectura encantadora. Però també, per ser la llar de moltes històries empresarials sorprenents. Amb les seves arrels ancorades profundament en una regió famosa per la seva tradició industrial. Oliver B. es posiciona precisament entre mobles d’alta qualitat i luxe. Tanmateix ha anat creixent constantment per ser apreciada a tot el món.

Tant si es tracte de taules, aparadors, prestatgeries, armaris, cadires, butaques, sofàs o llits, l’artesania de Oliver B. ha estat reconeguda. Tant per l’estil innovador que es guia per la més veritable atenció als detalls, així com també pels materials més nous emprats.

Passió

Pura admiració per a la fusta en la seva forma més natural. Això és el que ens impulsa a crear treballs imbuïts de passió.
Passió que surt directament del cor. La fusta s’ha utilitzat des de l’alba de la humanitat per construir ponts, edificis i eines. És un material atemporal, arrelat amb la saviesa, la sensibilitat i la robustesa de la naturalesa.

Creiem que requereix una genuïna sensibilitat humana per apreciar la fusta. A més, una dedicació permanent per dominar l’habilitat necessària per seleccionar-la, interpretar-la i modelar-la. Així doncs, el nostre mètode comença amb un control precís sobre les fases: els acabats d’assecat i amb cura meticulosa en el envernissat.


En definitiva, el moble Oliver B. representa una atenció intransigent als detalls. Per  tant, per nosaltres, cada peça conté una història d’esforç i una artesania rigorosa. El resultat és una creació atemporal que manté el seu valor.

Valor

La fusta té una diversitat tan rica que cada espècie té afinitats pròpies i un sentit únic d’ésser. Qualitats que ens esforcem per revelar en el nostre treball. Així doncs, ens dediquem a incorporar algunes de les millors fustes als nostres dissenys.

Treballem el nord-americà Walnut, el tronc recte i majestuós pot assolir fins a cinquanta metres. El Walnut famós pel seu acabat àgil i contemporani que es combina fàcilment amb altres materials. El Oak, el rei de la durabilitat que, quan envelleix, pot resistir cops, corbes i dures condicions climàtiques. Qualitats que el van fer tan desitjable per a la construcció naval i la fabricació del barril. Fins i tot treballem amb Wild Oak, que està molt valorat per la seva bellesa rústica i indolora. El nostre amor i respecte per la fusta que fem servir és visible en les subtileses innates de cada varietat d’arbre que queda molt de temps després del nostre treball.

Italià

Ens fa gran orgull que a la indústria del moble, Itàlia és sinònim d’excel·lència en disseny i tecnologia.
Desconeguda en la seva preeminència, el model italià és conegut per la seva capacitat de combinar perfectament diferents aspectes: El know-how i el savoir vivre. L’art i la tècnica. El cos i la ment. Aspirant a la bellesa i la sostenibilitat econòmica. O, en altres paraules: la capacitat d’imaginar i crear harmonia. La gamma de productes d’Oliver B. no és sinó estàtica.


Si bé hi ha productes intemporals a la col·lecció, una gran quantitat d’articles es troben en un estat de refinament continu. Per donar-nos una idea del compromís amb la investigació de productes, des de més de 150 prototips creats cada any, només entre 20 i 30 es produeixen. Finalment, cada producte es classifica per tipus de material per posar èmfasi en la importància que la marca concedeix a les matèries primeres.

Per concloure, la col·lecció d’Oliver B. està organitzada en dos catàlegs diferents: Casa i Salvatge. Casa aspira a un segment que es pot definir com a nivell d’entrada de luxe, mentre que Wild és destinat a un públic més ampli amb tendència a explorar noves tendències.