Taules auxiliars Pipelines

Descripció

Taules auxiliars Pipelines.

Taules auxiliars Pipelines són excel·lents productes de la firma italiana Mogg.  Tenen una forta identitat. Taules i consoles metàl·liques caracteritzades per un fort signe gràfic i una marcada personalitat. Línies essencials i geometries ja conegudes. Les superfícies creades mitjançant el ritme repetitiu dels tubs metàl·lics creen lleugeresa i solidesa alhora. Juntament amb la consola per fixar a la paret, les taules quadrades i rectangulars decoren amb elegància..

 

Mogg.

MOGG és una marca, fundada per l’arquitecte Nicola Galbiati. Creada l’any 2012, l’empresa de mobles italiana és coneguda pels seus dissenys dinàmics i versàtils que equilibren talls gràfics amb línies corbes i materials càlids amb fred.

Amb una presència global a través de 25 agents, el lema de MOGG, “UNLIMITED DESIGN”, encapsula el seu compromís amb l’art i el disseny. Rebutjant el quotidià, la marca busca una mescla harmoniosa de productes artesanals i industrials, de tradició i de recerca en curs.

El compromís de MOGG amb l’originalitat, el coneixement profund del material i un enfocament de disseny minimalista però detallat el van diferenciar en la indústria del mobiliari.