Taules de centre Quadro

Descripció

Taules de centre Quadro son quadrades amb estructura metàl·lica lacada en acabats de llautó cremat o cafè.

Les tapes poden ésser de vidre amb combinació geomètrica en diferents tons de fumat o en la versió de mirall o de mirall gravat, o altres diversos acabats. També, les taules de centre Quadro, estan disponible en versió “materia” o en ceràmica, diversos acabats.

 

Sovet.

SO.VE.T va ser fundada a finals dels 80 per sis vidriers de Trevisan. El 1990 l’akquireix l’actual propietari i el converteix en una empresa reeixida capaç d’establir-se com a nou protagonista del món del disseny de mobles a Itàlia.

SO.VE.T. Destaca immediatament la funcionalitat i l’estil dels seus productes.

Avui SOVETITALIA continua el seu camí de recerca i desenvolupament. Així les característiques distintives del seu disseny i l’experiència adquirida juntament amb les tecnologies més avançades permeten a SO.VE.T. treballar i explorar no només el vidre sinó també altres materials com l’acer, l’alumini, la ceràmica i la fusta.

Tanmateix les habilitats desenvolupades al llarg de 25 anys estan al servei de projectes especials i personalitzats realitzats per arquitectes i interioristes. Doncs a través d’ells SOVETITALIA pretén difondre el disseny, l’artesania i la qualitat de les seves col·leccions.

Finalment, el futur és el punt de vista des del qual observem el present per aconseguir els nostres objectius. La companyia sempre ha estat creant productes de disseny d’alta qualitat que combinen tots els valors de “made in Italy”.