Descripció

Tauleta auxiliar CH008 | Ø100

 

La taula de cafè CH008 és un bon exemple de la preferència d’Hans J. Wegner per solucions senzilles, clares i interessants.
CH008 consisteix en un tauler rodó sobre un marc amb tres potes desmuntables i tapiades. Per donar suport a la taula superior, i com a enllaç entre la part superior i les potes, la taula té un marc triangular sòlid, les cantonades del qual es tallen en un angle a la vora de la taula. Les potes es cargolen en aquestes superfícies per aconseguir la seva direcció cap a fora. L’arrodoniment de les cames dóna a la taula del cafè un aspecte elegant i gairebé flotant.
La senzilla i elegant taula de cafè CH008, feta amb fusta sòlida, treballa especialment bé amb altres peces conegudes de Wegner, particularment les seves cadires de saló. La part superior sòlida de la taula amb cantonades arrodonides està disponible en 3 mides diferents i les potes en tres alçades diferents. Això dóna al client la possibilitat de muntar la taula segons el que millor s’adapti als mobles existents. Amb només 3 potes, la taula de cafè també és molt adequada per a pisos lleugerament desiguals.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.