Descripció

Tauleta auxiliar CH106

 

La taula de cafè CH106 en forma quadrada de Hans J. Wegner forma part de la seva sèrie de mobles CH100 de 1970, juntament amb una altra taula de cafè, una cadira de saló i tres sofàs, tots amb un marc base similar.
La taula de vidre quadrada i robusta es recolza en un marc que consta de dos tresets en acer pla doblegat, que estan connectats a través de dos rails d’acer transversals. Els rails també funcionen com a suport per a la part superior, el vidre polit del qual fa l’estructura del marc totalment visible. Amb els marcs corbats suaus i les cantonades arrodonides del vidre, el disseny sembla suau i harmoniós malgrat els seus materials sòlids.
La taula de cafè CH106 és un bon exemple del punt de vista d’Hans J. Wegner sobre el bon disseny que pretén trobar un equilibri entre el simple i la característica. La taula també mostra que Wegner no era tímid a l’hora de llançar-se a dissenys basats en materials diferents de la fusta.
A més del CH106, Wegner va dissenyar una versió rectangular de la taula, CH108. Ambdues taules estan incloses en la sèrie CH100 juntament amb la cadira de saló CH101 i els tres sofàs, CH102, CH103 i CH104.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.