Descripció

Tauleta banc BM0488L

 

La Tauleta banc BM0488L de B.rge Mogensen de 1958 és rellançada per Carl Hansen & Son com a part d’una col·lecció creixent.

 

Versàtil, intemporal i acuradament elaborat, el BM0488 Table Bench va ser creat originalment per complementar el BM0865 Daybed. La peça multifuncional forma part del concepte de «dibuix de construcció» de Mogensen – mobles duradors que es podrien afegir i adaptar amb el temps en resposta a les necessitats canviants i situacions de vida. Igualment adequat per utilitzar-lo com a banc en una sala d’entrada o al final d’un llit com a taula de cafè o taula lateral, la peça independent surt del benestar allà on es col·loca. El BM0488L és elaborat en roure sòlid, on la densa i impecable porció interna dels troncs coneguda com a llenya de cor té forma hàbil amb articulacions tradicionals de gabinet i vores arrodonides que es repeteixen a les cames i rails. Rematat amb una superfície de doble teix, el disseny durador i decoratiu es veurà bonic per generacions futures.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.