Descripció

Tauletes de centre Van són un disseny de Francesc Rifé per Kendo Mobiliario.

La col·lecció Van destaca per una gran feina d’ebenisteria. L’estructura de fusta massissa li aporta la solidesa necessària i ens transmet la calidesa dels materials. És una opció original i diferent per a un espai singular.

Van és una col·lecció de taules composta per tapa circular de ceràmica, noguera o faig i una sèrie de tres potes de fusta massissa en noguera o faig, que completen el seu atractiu disseny, alhora és funcional i senzill.

Gràcies a les diferents combinacions de colors i materials és una peça que encaixa a la perfecció amb els diferents entorns decoratius. De fàcil acceptació tant a la llar com a les instal·lacions de contract.

 

Kendo.

PASSIÓ PER LES COSES BEN FETES

La nostra història va començar a València l’any 2000, com a empresa dedicada a la fabricació de mobles de disseny. Des de llavors ens acompanyen les tècniques artesanals a tots els nostres dissenys.

Cada peça de Kendo està elaborada amb la intenció de despertar sensacions i assolir una funcionalitat dins d’un espai. Per això, cuidem amb gran delicadesa allò que treballem, cada matèria primera, cada procés i cada detall.

Tanmateix, fem servir materials naturals, sostenibles, fets a mà, i els utilitzem per crear peces honestes. Defensem la llarga durada de mobles contemporanis per acompanyar-nos al llarg de la nostra vida.

Alhora, ens apassiona la manera com les persones i els espais es connecten a través del disseny. Estem totalment orientats al client, sempre escoltem les vostres necessitats i intentem estar a l’altura, ens agrada crear relacions sòlides i duradores amb tots ells.