Totem armari portes corredisses

Descripció

Totem armari portes corredisses

Aquest és un armari portes corredisses de mecanisme ocult per les guies i amortidor de frenada pel tancament de la porta.

El disseny de la porta és molt simple i elegant . Combina   laca mate i xapa fusta natural.

Aquest armari és un producte de fabricant Emede.

 

Emede.

 

Història

1980-1990: ORÍGENS

Emede neix l’any 1980 gràcies a la iniciativa empresarial i visió de tres experimentats professionals de la indústria del moble. Son els germans Jordi i Alberto Marcoval Domenech i Juan Sabater Salom.

Des dels seus inicis l’empresa neix amb la clara vocació de fabricar mobiliari de dormitori d’alta gamma i aconseguir la seva distribució en tot el territori espanyol. El lloc triat per al seu emplaçament industrial és la Sénia (Tarragona). La Sénia és una  localitat amb una important tradició en la fabricació de mobiliari.

En els seus primers anys l’empresa altern processos artesanals juntament amb producció de tipus industrial. L’any 1987 llança el programa KATIA, una referència indiscutible en el sector de mobiliari de la llar.
1990-2000: INDUSTRIALITZACIÓ

Emede creix i s’industrialitza. Posa la base sobre la qual pivotarà el desenvolupament del catàleg de producte en endavant: La personalització.

A 1993 neix el programa METRO, l’inici del nou concepte de producte de dormitori totalment personalitzable i modular que perdura fins als nostres dies. Un any després es llança l’innovador sistema d’armaris SINFIN. És el primer programa d’armaris modular en el mercat espanyol, que permet generar innombrables combinacions en solucions d’emmagatzematge.

L’empresa madura la seva participació en el mercat nacional i es planteja el creixement cap a mercats nous fora d’Espanya. A aquest efecte es generen noves col·laboracions a nivell internacional com a part d’una aposta clara pel disseny i una alta qualitat necessàries per a una internacionalització exitosa.

2000 – actualitat: MODERNITZACIÓ

S’inicia el procés de recanvi generacional a l’empresa, incorporant poc a poc la segona generació en càrrecs de direcció.

Seguint l’esperit d’innovació i millora contínua que caracteritzen Emede, s’encaren importants canvis en els processos productius i de comercialització per afegir encara més valor a l’oferta de productes de mobiliari. La internacionalització de l’empresa es consolida amb exportacions cap a França, Bèlgica, Alemanya i els Estats Units.

L’any 2015 es fa un pas més  llançant l’innovador programa de dia CONNECTOR, que uneix componibilidad, personalització i disseny .

 

Valors

DISSENY A MIDA

És l’ADN de tots els productes Emede. Perquè cada persona és única, cada interior que habita també ha de ser-ho.

Posem a la teva disposició totes les peces de mobiliari del nostre catàleg en una gran riquesa d’acabats. Ajustem les seves dimensions a l’espai disponible de les teves ambients i en infinites versions imaginables.

Entenem el disseny no només com un valor estètic, sinó també funcional. Creen mobles que són peces decoratives de gran bellesa, de màxima utilitat i de per vida.

El resultat final és una solució de mobiliari de disseny a la mesura dels desitjos i necessitats del client. Qualitat estètica i funcionalitat.

INNOVACIÓ

La innovació és fonamental per mantenir el  lideratge en un segment tan competitiu com és el del mobiliari de disseny a mida.

Permanentment busquem els millors materials i afinar processos per oferir el major valor possible als nostres clients. Només utilitzem materials nous i components d’última generació.

La nostra garantia és que el nostre producte dura tota una vida. Així doncs, la innovació per Emede està íntimament lligada a la qualitat.

Hem desenvolupat un sistema basat en la millora contínua de processos i el sistema de panells Kaisen. Tots els treballadors de l’empresa contribueixen a millorar la productivitat i la fabricació. Això proporciona un entorn de treball col·laboratiu que dóna com a resultat peces de la major qualitat.

PERSONALITZACIÓ – SISTEMA MODULAR

Emede ofereix un modern concepte de mobiliari de disseny modular. El nostre sistema permet al client combinar diferents peces de mobiliari segons les seves necessitats i preferències estètiques.

Tots els nostres elements de mobiliari són compatibles entre si, permetent infinites combinacions de colors i formes.  Dormitoris, tauletes de nit, armaris, prestatgeries, aparadors, taules de centre.  Posem els ingredients a la teva disposició, tu decideixes com combinar-los.

El teu creativitat és l’únic límit. La combinació que tries parla de tu perquè l’has creat tu. La bellesa està en el conjunt global.

TRADICIÓ

Entenem lla tradició com la sinergia del mim i cura de l’ebenisteria més tradicional amb els avantatges de la producció industrial.

Les nostres solucions de mobiliari es conceben  dotant els productes d’un valor diferencial basat en els detalls. La sàvia conjunció de processos manuals tradicionals amb processos industrials és l’essència de Emede.

L’artesania fa diferents els nostres productes i la tecnologia els fa assequibles. Equilibri perfecte.