Interiorisme.

L’interiorisme és una activitat professional de disseny orientada a procurar, com a servei a la societat, la més idònia resolució de l’entorn habitable de l’home, mitjançant l’aplicació de determinats elements i normes bàsiques de disseny, tècniques, funcionals, estètiques, ambientals, psicosocials, econòmiques i legals, a fi de millorar la qualitat de vida dels usuaris.

És el procés de donar forma a l’experiència de l’espai interior, a través de la manipulació del volum espacial així com de tractar la superfície. No s’ha de confondre amb la decoració interior, el disseny interior indaga en aspectes de la psicologia ambiental, l’arquitectura, i del disseny de producte, a més de la decoració tradicional.

Font Wiquipèdia.
Christophe Pillet
Yonoh
Simon Pengelly

Ens agrada ajudar amb un bon assessorament, col·laborar en projectes externs i realitzar projectes específics de mobiliari pels nostres col·laboradors i clients:

Assessorament

Una de les inquietuds de mobles Gifreu ha estat des del primer dia entregar el producte adient a cada client. Un molt bon matalàs per a una persona pot ser un mal matalàs per a una altra. Per aquest motiu és molt important un bon assessorament.

No es tracta només de vendre, es tracta de servir el producte idoni a cada client i espai.

Comptem amb l’experiència que ens ha donat el dia a dia des de l’any 1977 i amb les titulacions de interiorisme, administració, fusteria i telecomunicacions.

La nostre il·lusió és cobrir totes les expectatives del client i si és possible fins i tot superar-les. Per això anem a fires del sector i cerquem a diari producte nou i innovador.

Us podem assessorar sobre productes puntuals: quin és l’armari més adient per a cadascú, quina il·luminació, quina taula, quin el sofà…  O us podem assessorar de com realitzar tot un espai, un menjador, una habitació… quina distribució, quin moble, quines mides, quins acabats… tot això sense cost.

Molt important: no tots els productes són iguals. Per això els estudiem i seleccionem segons els nostres criteris de qualitat, acabats, funcionalitat, confort, durabilitat i respecte pel medi ambient.  També sempre treballem per oferir-vos una excel·lentrelació qualitat preu.

Vivim amb intensitat la nostra feina i tenim la sort de que el boca-orella ens porta clients que sovint acaben  sent  amics. Als que encara no ens coneixeu, us esperem amb ganes d’ajudar. Als que ja ens heu fet confiança, GRÀCIES.

Esperem ser-vos  útils.

Col·laboracions

Treballem conjuntament amb altres professionals de l’espai com interioristes i arquitectes. Aportem sovint informació de producte, novetats, fitxes tècniques i pressupost.

Aquests especialistes seleccionen del seu saber, juntament amb el nostre, els millors productes pels seus client doncs ells coneixen els seus projectes com ningú.

Així, d’aquest treball conjunt qui surt reforçat sempre és el client final.

Projectes

Independentment del tipus d’espai a actuar el procés de disseny és sempre el mateix:

Primer de tot, un diàleg sobre quines son les necessitats i inquietuds del client i un anàlisi de l’espai a actuar.  Casa, estudi, oficina…

Tot seguit, s’inicia el procés de creació i disseny en base a tota la informació recopilada. És treballa acuradament, sense deixar rés a la improvisació, fins arribar al projecte final.

El projecte no és més que la documentació escrita i gràfica del que ha d’ésser el nou espai. Dins d’aquesta documentació, les imatges en 3 dimensions son la eina clau per establir una comunicació àgil, clara i fàcil amb el client.

Així, per ajudar als nostres clients en la selecció de quins productes i acabats escollir fem ús de les noves tecnologies i els presentem tot d’imatges en 3 dimensions renderitzades.