Descripció

AD és una família de mòduls contenidors. Cada moble està pensat com a peça singular.

Formalment Aparador AD acabat en fang lacat porus obert i sobre porcellànic, es caracteritza per ser un moble bifacial i pel seu contorn perimetral superior amb funció de tirador. Aquest inscriu el pla superior del moble que pot ser de diferent material. Una altra característica formal pròpia són els seus dos possibles sistemes de sustentació: una pota fina metàl·lica i una altra de fusta que és la prolongació del costat.

Tanmateix, AD amb el seu estricte rigor formal, pretén ser una col·lecció icònica que va més enllà de les tendències del moment.

 

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.