Base llit articulable Superba

Matalàs Nair és un excel·lent producte Auriga. Així, natura i artesania s’uneixen en un més que excel·lent matalàs. Dissenyat, capa a capa, per a garantir d’un màxim confort.

Aquest matalàs Nair és fruit d’un exquisit treball artesà que utilitza materials nobles com la viscosa, la seda, el lli, el cotó, el Làtex 100% natural, la llana bio soft i la llana de camell.

A més, aquest és un molt destacable matalàs de molles ensacades de qualitat Prèmium i Articulable.

Descripció

Base llit articulable Superba de la col·lecció AURIGA.

 

 

En funció del pes i la morfologia del cos, es recomana un suport de descans ferm o adaptable. Per això, trobar la combinació òptima entre el matalàs i la base és fonamental per a un descans saludable.

 

Base llit articulable Superba. Bases disponibles amb diferents entapissats: Anti-fongs i anti-bacteris i Fabricat sense substàncies nocives.

 

 

 

AURIGA

 

Auriga és en essència una marca de descans que té en el seu ADN l’excel·lència de la natura.

Auriga són matalassos, somiers, coixins i altres elements realitzats bàsicament amb productes naturals de primera qualitat. Així per exemple el cotó i la llana que s’utilitza per a la seva elaboració és bio. Tanmateix, el procés d’elaboració dels seus productes és bàsicament artesanal.

Als interiors dels productes AURIGA fan servir una selecció de materials totalment naturals. A més de ser més confortables, conservin la calor corporal i processin eficaçment la humitat.

Els productes d’aquesta col·lecció de prestigi, fan ús d’una selecció de materials totalment naturals. Que, a més de ser més confortables, conserven la calor corporal i processen eficaçment la humitat.