Base llit Haldus

Matalàs Nair és un excel·lent producte Auriga. Així, natura i artesania s’uneixen en un més que excel·lent matalàs. Dissenyat, capa a capa, per a garantir d’un màxim confort.

Aquest matalàs Nair és fruit d’un exquisit treball artesà que utilitza materials nobles com la viscosa, la seda, el lli, el cotó, el Làtex 100% natural, la llana bio soft i la llana de camell.

A més, aquest és un molt destacable matalàs de molles ensacades de qualitat Prèmium i Articulable.

Descripció

Base llit Haldus

 

Base llit Haldus de la col·lecció AURIGA

 

 

 

 

 

AURIGA

 

Auriga és en essència una marca de descans que té en el seu ADN l’excel·lència de la natura.

Auriga són matalassos, somiers, coixins i altres elements realitzats bàsicament amb productes naturals de primera qualitat. Així per exemple el cotó i la llana que s’utilitza per a la seva elaboració és bio. Tanmateix, el procés d’elaboració dels seus productes és bàsicament artesanal.

Als interiors dels productes AURIGA fan servir una selecció de materials totalment naturals. A més de ser més confortables, conservin la calor corporal i processin eficaçment la humitat.

Els productes d’aquesta col·lecció de prestigi, fan ús d’una selecció de materials totalment naturals. Que, a més de ser més confortables, conserven la calor corporal i processen eficaçment la humitat.