Descripció

Butaca Cuba MG501

 

La Butaca Cuba MG501 de Morten G.ttler pren seients addicionals a un nou nivell. Presenta un marc de roure sòlid, amb les cintes de cotó al voltant del marc que formen un seient còmode i l’esquena i proporcionen un suport excel·lent mentre segueixen suaument els contorns del cos. La cadira té tota l’elegància d’una escultura amb els seus materials naturals, teranyina de cotó neta i artesania evident. En resum, encarna el concepte de simplicitat complexa.

 

La butaca de Cuba MG501 captura així tot G.ttler és conegut per la seva forma neta, fàcil d’estètica i ben pensada, així com els seus dissenys oferint exquisida comoditat, i atenció propera als detalls, tots creats amb materials d’alta qualitat.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.