Descripció

Butaca Plico FK10

 

En dissenyar la cadira Plico, el duo de disseny danès Preben Fabricius i J.rgen Kastholm van tractar de crear una cadira que ocupa el menor espai possible quan no s’utilitza mentre no compromet en la comoditat. Mirant de destacar el que altres dissenyadors sovint busquen amagar, van crear un disseny enganyosament senzill amb articulacions visibles, bells accessoris de metall i una artesania acomplerta.

 

Disponible en una versió posterior alta i baixa, el marc de roure sòlid i les potes posteriors corbes tenen forma d’estabilitat. El darrere i el seient, equipats amb els coixins corresponents, estan tapats en llenç de lli cosit per proporcionar una expressió elegant i un confort suprem assegut. Els plecs de retrocés ajustables completament i els armadures de cuir de cadira completen el disseny, donant-li una expressió distintiva plena de caràcter.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.