Descripció

Butaca Dream TA001P

 

La butaca Dream TA001P captura la visió audaç de l’arquitecte i dissenyador japonès, Tadao Ando, que va crear la cadira de somni com a tribut a Hans J. Wegner. Ando volia crear mobles minimalistes i bonics empenyent els límits dels materials, l’artesania i el disseny. Tanmateix, la butaca prova la flexibilitat d’una varietat de materials per crear formes boniques, minimalistes i icòniques.

 

La butaca Dream TA001P està disponible amb un marc de noguera i està preparada per ser atractiva des de qualsevol angle. Difumina completament el límit entre l’art i la funcionalitat. El coixí relaxant del coll i la part posterior tapiada i els seients en tela o cuir proporcionen una experiència encara més luxosa.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.