Descripció

Butaca Lounge CH44

La cadira de menjador CH44 de 1965 de Hans J. Wegner és una simplicitat perfeccionada. La cadira presenta les característiques de Wegner, articulacions definides entre les potes davanteres i els armaris, així com solcs a la part superior de les potes posteriors des d’on penjar un coixí posterior. Els armrests s’inclinen cap amunt cap a les potes posteriors, tornant-se més esvelts a mesura que s’aixequen, reforçant elegantment l’articulació vertical. L’efecte general sembla sorprenent i el resultat és còmode.

 

La simplicitat del disseny de la cadira de saló es va inspirar en els principis del mobiliari Shaker americà, que també va ser la inspiració de Wegner per a les cadires CH46 i CH47.

 

La cadira de menjador CH44 està feta de fusta sòlida i presenta un seient de cordó de paper durador. Està disponible amb coixins opcionals de seient i retrocés i la cota baixa CH53 per a la comoditat afegida.

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.