Descripció

Butaca Signature FH429

 

La Butaca Signature FH429 va ser dissenyada per Frits Henningsen, un ebenista que va exercir la seva professió amb estàndards molt alts. Henningsen sempre va fabricar els seus propis dissenys i sovint va començar creant un petit model, en aquest cas, utilitzant argila i dents. El marc es va fer al seu taller de Copenhaguen, passant mesos de proves i ajustos abans que Henningsen estigués content.

 

Després que la cadira de saló es completés el 1954, es van produir menys de 20 peces. Carl Hansen & Søn va reintroduir el disseny el 2015.

 

La simplicitat del treball de Henningsen va augmentar amb els anys. La butaca es va convertir en el seu disseny més pur i més limitat. El seu interès per aconseguir la comoditat i l’elegància mitjançant l’ús de línies gracioses i corbes és evident en aquest projecte final. Les seves formes suaus i invitadores i els seus armrests flotants creen una forma senzilla i orgànica que requereix contemplació silenciosa.

 

La Butaca Signature FH429 està disponible amb la eina FH430 corresponent per a la comoditat afegida.

 

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.