Descripció

Cadira CH33T és una peça de Hans J. Wegner, basada en les idees i formes típiques dels seus millors dissenys.
La cadira va ser dissenyada el 1957 per Carl Hansen & Søn, on va ser fabricada durant deu anys. Amb un enter pas d’uns 45 anys, la producció es va reprendre el 2012.
El disseny de CH33T té caràcter i formes orgàniques clares. L’alçada, profunditat i angles de l’elegant cadira s’ajusten acuradament a l’ocupant. Així com, les dimensions de la fusta es trien segons els factors que Wegner va trobar necessaris. La construcció de fusta de la cadira Wegner té un aspecte vibrant que es presta a interiors moderns. El CH33T té un seient de vel amb una selecció de diferents tipus de fusta i una varietat de colors. Tanmateix, la versió del CP33P de la cadira té un seient encoixinat tapat en teixits o cuir que augmenta el confort i accentua la seva aparença luxosa.

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Tanmateix, no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.